We willen je graag helpen, als je even contact met ons opneemt, helpen wij je zo snel mogelijk!

Festonneren is een veel gebruikte manier van het afwerken van vloerkleden. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Met Hollands vakmanschap en oog voor detail gaat Carpet Making voor u aan de slag. Daarbij gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Wij werken alle maatkarpetten af met een 100% polyamidegaren, zodat de festonranden niet gaan pluizen. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid om dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een hoogwaardig karpet op maat.

Festonneren
Festonneren met anti slip

Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele suèdine band in een bijpassende kleur. Omdat deze band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van ‘blind banderen’. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een karpet dat in alle opzichten comfort en weelde uitstraalt. Deze randafwerking is door zijn duurzaamheid niet enkel geschikt voor privégebruik maar leent zich ook uitstekend voor karpetten en vloereilanden in de projectsfeer.

Blind banderen
Blind banderen met anti slip

Een mooi nieuw vloerkleed in je huiskamer zorgt voor een fijne en knusse sfeer in je woning. Wil je bijvoorbeeld een echt design kleed of juist een vintage model? Met een kleed in je huis, creëer je een geheel nieuw interieur. Maar hoe zorg je er nu voor dat vloerkleden ook goed op z’n plek blijven liggen en niet schuift zodra je erover heen loopt? Daarvoor is een anti slip ondertapijt een erg geschikte oplossing.

Anti-slip ondertapijt voor diverse vloeren
Een ondertapijt dat onder je vloerkleed komt te liggen, is geschikt voor verschillende soorten vloeren. Zo is anti slip ondertapijt geschikt om op houten vloeren, natuursteen, tapijt, plavuizen, marmer, parketvloeren en gietvloeren te leggen. Met zo’n anti-slip tapijt voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven of omkrullen en dat er iemand per ongeluk over valt. Ons ondertapijt is dan een erg handige en simpele oplossing.

Onze anti slip ondertapijten worden direct gemonteerd op de kleden.

Load More